szon-sportoldal

2011.11.30. 13:28

Feljebb lőné magát a Lövőpetri

A megyei harmadosztály kisvárdai csoportjában nincs párja a lövőpetri lövészeknek. A futballcsapat „tüzérei” felettébb hatásosan céloztak, rendszerint rommá ágyúzva az ellenfél állásait.

A megyei harmadosztály kisvárdai csoportjában nincs párja a lövőpetri lövészeknek. A futballcsapat „tüzérei” felettébb hatásosan céloztak, rendszerint rommá ágyúzva az ellenfél állásait.Balogh Gábor játékos-edző „fiai” magasan a legtöbb találatot szerezték az őszi idényben (szám szerint hetvenhárom gólt jegyeznek..), így éles csatában a tabella tetejére küzdötték magukat. A gárda nyakát ugyanis erősen szorongatja a Vásárosnamény, Tiszabezdéd duó, és még a Vitkát sem lehet leírni. Mindenesetre a településnek soha korábban nem volt megye kettes együttese, nem titok, most ráhajtanak a bajnoki címre.

– Motivál minket a feljutás lehetősége, szeretnénk magasabb szinten szerepelni – fogalmazott Balogh Gusztáv, a lövőpetri egyesület elnöke. – Nyugodtan mondhatom, csapatunk nagyon egységes, baráti társaság, amelynek tagjai kizárólag szerelemből fociznak, semmiféle juttatásban nem részesülnek. Mivel korábban huszonhét évig jómagam is igazolt játékos voltam, nem akarok fellengzős lenni, de mindvégig a sportág iránti alázat vezérelt, szerencsére hasonló érzést tapasztaltam a srácoknál is.

Persze, Balogh Gusztáv is tudja, a lelkesedés nem minden. A lövőpetri csapatnak továbbra is megfelelő hozzáállást kell tanúsítani, és a sorok téli acélosításáról sem tettek le a vezetők.

– A balszerencse számlájára írom, hogy nem zártunk hibátlan mérleggel: Vásárosnamény ellen döntetlenre végeztünk, pedig nekünk állt a meccs, míg a Vitkától kikaptunk, mert három meghatározó emberünk hiányzott. Ha nem látnám az esélyt az első hely megtartására, nyilván másként beszélnék, véleményem szerint ugyanis két-három új játékossal kiegészülve komoly sanszunk van a végén is megelőzni a többieket. gtartására, nyilván másként beszélnék, véleményem szerint két-három újjátékossal kiegészülve komoly sanszunk van megelőzni a többieket.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!