szon-sportoldal

2012.01.18. 15:31

Marci ragaszkodott a jól bevált eredményhez

Fucsovics Márton csütörtökön már az elődöntőbe jutásért léphet pályára az izraeli Eilatban.

Fucsovics Márton csütörtökön már az elődöntőbe jutásért léphet pályára az izraeli Eilatban.Harmadszor is 6:4, 6:4 a maga számára második izraeli tornán. És másodszor is győzelem!

Fucsovics Márton e heti harmadik mérkőzésén is ragaszkodott a jól bevált eredményhez a 10 ezer dollár összdíjazású ITF-future-versenyen Eilatban, és egyesben másodszor is sikert hozott a számára. Az ellenfél ezúttal a viadal ötödik kiemeltje, a dél-afrikai Ruan Roelofse volt, aki a 371. helyével a világranglistán 206 pozícióval előzi meg a nyíregyházi versenyzőt. Ami a szerdai nyolcaddöntőt illeti, a két szettnek csak az eredménye volt egyforma, a forgatókönyve nem. Mert amíg az első felvonásban Marci 2:4-ről kapaszkodott vissza, és fordított, addig a másodikban egyetlen brék döntött, azt a játékrész közepén abszolválta a főtábla egyetlen magyarja.

Mindezek következtében a talpát és a bokáját is fájlaló Fucsovics csütörtökön már az elődöntőbe jutásért léphet pályára holland vagy fülöp-szigeteki ellenféllel szemben.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!