szon-sportoldal

2012.01.26. 11:48

Reznek Spanyolországba készül

A közelmúltban két nyíregyházi fiatal focista is Telkiben készülhetett a korosztályos válogatott keret tagjaként. Előbb Hrabina Alex kapus gyakorolt az U 17-es válogatottal, ő a Pisont István irányította alakulat egyik alapemberének számít.

A közelmúltban két nyíregyházi fiatal focista is Telkiben készülhetett a korosztályos válogatott keret tagjaként. Előbb Hrabina Alex kapus gyakorolt az U 17-es válogatottal, ő a Pisont István irányította alakulat egyik alapemberének számít.Alex tagja a Spartacus felnőtt keretének is, miként az a Reznek Donát, aki először kapott behívót a nemzeti gárdához. Ő a hét elején gyakorolhatott a Tuboly Frigyes irányította U19-es csapatban.

– Donát nagyon jó benyomást tett rám az edzések alkalmával. Ez nem lepett meg, hiszen nem volt ismeretlen számomra, mert láttam a Honvéd elleni, fővárosi mérkőzésen. Úgy láttam, hogy nem lesz gond a beilleszkedésével, hasznos tagja lehet a csapatnak és számítok rá a jövőben is. A nemzetközi rutin hiánya látszik rajta, de ezen lehet változtatni – vélekedett Tuboly Frigye.

Az, hogy a mester valóban számít Donátra nem jelent üres szavakat, hiszen Reznek is tagja annak az utazó keretnek, amely február 8-tól egy héten át Spanyolországban edzőtáborozik majd, ahol a portugál, a norvég és a svéd korosztályos válogatott ellen is pályára lép.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!