szon-sportoldal

2012.02.22. 17:58

Brazil focizott brazilok ellen

A Szpari szerdán délután az Ibrány ellen lépett pályára a Városi Stadionban. Mégpedig a centerpályán, amely megérezte az elmúlt napok csapadékját, és kissé mély volt.

A Szpari szerdán délután az Ibrány ellen lépett pályára a Városi Stadionban. Mégpedig a centerpályán, amely megérezte az elmúlt napok csapadékját, és kissé mély volt.Persze ez nem akadályozta a csapatokat abban, hogy játszanak. Egyébként brazilok fociztak brazilok ellen, hiszen a Szpariban ott volt a Debrecenből érkezett Vinicius, az ibrányiaknál pedig több honfitársa is pályára lépett. A három harmados edzőmérkőzés elején a nyíregyháziak elhibáztak pár nagy helyzetet, a második felvonásban a vendégek egy szöglet után a kapuba találtak. A záróetapban jó pár fiatalt küldött a gyepre Németh Károly, a Szpari vezetőedőzje, az ibrányiak pedig szereztek még egy gólt. Ennyi volt az az edzőmeccs, amelyre egyébként jó páran kíváncsiak voltak.

– Először léptünk igazi fűre, első nekifutásra megfelelt a játék. Az első játékrészben voltak helyzeteink, ezeket értékesíteni kellett volna, egyébként szerettem volna mindenkinek lehetőséget adni – summázta véleményét Németh Károly.

Jelen állás szerint ő viszi a szakmai munka nagy részét, tartja az edzéseket. Brekk János szakmai igazgatóként elsősorban meccselni fog, természetesen amennyiben ideje engedi, a napi szakmai munkából is kiveszi a részét. A tervek szerint a jövő héten, szerdán este hattól szurkolói ankét lesz a bujtosi csarnokban. Addigra már túl lesz a csapat a bajnoki nyitányon és remélhetőleg a tulajdonosváltásban is lesz előrelépés.

Nyíregyháza Spartacus-Ibrány 0–2 (0-0, 0-1, 0-1)

Városi Stadion, 100 néző, v.: Kiss L. Spartacus (1-2. harmad): Sánta (Vojinovics)- Farkas, Nánási, Dajka, Mészáros (Ur) - Minczér, Reznek (Batizi-Pócsi) - Csorba, Vinicius, Pákolicz - Germán. 3. harmad: Vojinovics-Vágó, Ambrusz, Szilágyi, Ur, Borbály, Kristófi (Krizán), Csáki, Batizi-Pócsi, Orosz, Kosztik. Gól: Kántor, Kövér.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!