szon-sportoldal

2012.02.28. 10:24

Három pont a baranyaiak ellen

<p style="text-align: left;">A nagyobbak vesztettek, a kisebbek nyertek a Nyírsuli kiemelt ifjúsági bajnokságban szereplő futballcsapatai közül a tavaszi nyitányon.

A nagyobbak vesztettek, a kisebbek nyertek a Nyírsuli kiemelt ifjúsági bajnokságban szereplő futballcsapatai közül a tavaszi nyitányon.Utánpótlásfoci: Kiemelt ifjúsági bajnokság

U 19: Nyírsuli–Pécsi MFC 2–3 (1–2)

Nyírsuli: Vasas G. – Szűcs F., Benkő B., Fabu, Boros D. – Varga A., Balogh G. (Lipcsei M.), Fekete T. – Phrakonkham, Nagy K. (Barzó), Szaffián (Eördögh). Edző: Balogh Zoltán. Idegesen, kapkodva és sok hibával játszott a Nyírsuli, így a bentmaradás szempontjából nagyon fontos mérkőzést a pécsiek nyerték. Gól: Fekete T., Lipcsei M.

U 17: Nyírsuli Akadémia–Pécsi MFC 1–0 (0–0)

Nyírsuli: Hrabina – Pataki B., Klepács, Nagy M., Rigó, Sándor D., Márton A., Antal R. (Dudás B.), Majoros Á., Baksa Á. (Gégény M.), Bodai (Németh Sz.). Edző: Neumann Gábor. Az egész mérkőzésen a hazai csapat dominált, ettől függetlenül nem volt egyszerű a győzelem megszerzése. Gól: Németh Sz. Jó: Klepács, Sándor D., Rigó.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!