szon-sportoldal

2012.02.08. 10:48

Szendrei József is jelen lesz

Vasárnap kezdődik  Joma Kupa  – a legjobbak között  700 000 forint értékű szerelés talál gazdára.

Vasárnap kezdődik  Joma Kupa  – a legjobbak között  700 000 forint értékű szerelés talál gazdára.Miként arról korábban hírt adtunk, február 12-én a selejtezőkkel kezdődik a hagyományos Joma Kupa megyei teremlabdarúgó torna. Vasárnap hat sportcsarnokban harminchat együttes lép pályára – a csoportok 1-4. helyén végző csapatok jutnak az egy héttel később esedékes középdöntőbe. Abba a szakaszba, amelynek helyszínei között változás történt: a gyulaházi, leveleki és nyírbátori katlan mellett az újfehértói (a nagykállói csarnok helyett került a házigazdák közé...) „arénában” folytatják szereplésüket az érdekelt csapatok.

A nyolc gárdát felvonultató finálét február 26-án, Nyíregyházán, a bujtosi csarnokban rendezik, mégpedig az esemény névadó szponzorát képviselő egykori válogatott kapus, no meg Szpari-futballista, Szendrei József jelenlétében. Mindez nem számít rendkívülinek: az aktív játékosként Spanyolországban is megfordult, népszerűségnek örvendő cerberus állandó résztvevője a sorozat végküzdelmének. Nem elhanyagolható tényező tovább, hogy a szervezők 700 000 forint értékű sportfelszerelést osztanak ki a legjobbak között. Mint ismert, a legutóbbi kiírást a Nyírbátor nyerte: mivel a klub időközben feljutott az NB III-ba, így nem védheti meg címét.

Ugyancsak vasárnapi programmal szolgál a nyíregyházi Filo Focicsarnok, ahol női focitornát bonyolítanak le.

Joma Kupa

A selejtező csoportbeosztása, (időpont: február 12.)

Gyulaháza: Gyulaháza, Fényeslitke, Kék, Demecser, Pap, Ajak. 

Vásárosnamény: Vásárosnamény, Barabás, Gelénes, Nyírkarász, Rohod, Kisvarsány. 

Levelek: Levelek, Gávavencsellő, Nyíribrony, Volán-Sényő, Napkor, Apagy.

Újfehértó: Tiszavasvári I., Újfehértó, Tiszabod, Nyíregyháza Old Boys, Nyírtelek, Tiszavasvári II.

Nyírbátor: Nyírvasvári, Encsencs, Nyírlugos, Biri, Geszteréd, Nyírgyulaj. 

Csenger: Ura, Kocsord, Terem, Vámosoroszi, Pátyod, Szamosbecs.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!