szon-sportoldal

2012.03.31. 18:28

„Bíróverés” Nyíregyházán

Nyíregyháza - Szombaton délelőtt kezdődött Nyíregyházán a XIV. Paragrafus kupa a Bem József általános iskola tornatermében.

Nyíregyháza - Szombaton délelőtt kezdődött Nyíregyházán a XIV. Paragrafus kupa a Bem József általános iskola tornatermében.

A felsorakozott hat csapat körmeccset játszva döntötte el ki kergeti legügyesebben a labdát. A résztvevőket Szemán Sándor Nyíregyháza jegyzője köszöntötte, majd Kozmáné dr. Várady Katalin a Magyar Jogászegylet megyei elnöke nyitotta meg a vetélkedést.

A torna felkért fővédnökei:

Dr. Kovács Ferenc                           Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere

Dr. Zsíros Zsolt                                 mb. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyész

Dr. Gyulai Gábor                             Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság Elnöke

Dr. Halmos Tamás                           Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Ügyvédi Kamara Elnöke

Dr. Tarcsa Csaba                              Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitány

Dr. Nagy Zoltán                                NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adóigazgatósága Igazgatója

Főtisztelendő Kocsis Fülöp püspök, a Hajdúdorogi Görög Katolikus Egyházmegye püspöke

A sorsolás szeszélyéből a NAV és a polgármesteri hivatal csapott össze elsőként, majd a rendőrök és a bírák csaptak össze. A prókátorok csapata az ügyészekkel nem csak a tárgyalóteremben mérkőzött, hanem a parketten is. A nagy cselek és kis lódítások, kapusbravúrok és kihagyott szólók tarkította tornán végül a NAV kapta meg a győztesnek járó kupát, megelőzve a rendőröket, a képzeletbeli bronzérmet a polgármesteri hivatal kapta, az ügyvédek lecsúsztak a dobogóról, de megelőzték az ügyészeket, a bíráknak most nem termett babér, noha két éve még megnyerték a tornát. Szerencsére sérülés nem történt, így mindenki jó hangulatban emlékezhetett a helyzetekre, és a gólokra. 

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!