szon-sportoldal

2012.03.06. 11:32

Márk nagy győzelme!

A közelmúltban a "Gentlemen Fight Club" elnevezésű rendezvényen a budapesti Ramada Plazaban lépett szorítóba a nyíregyházi fiatal bokszoló Nagy Lajos Márk.

A közelmúltban a "Gentlemen Fight Club" elnevezésű rendezvényen a budapesti Ramada Plazaban lépett szorítóba a nyíregyházi fiatal bokszoló Nagy Lajos Márk.A középsúlyú összecsapást hat menetre tervezték Nagy Lajos Márk és Kubicsek Antal között, ám az nem tartott sokáig. Jó menettel kezdődött a mérkőzés, hiszen az agresszív Nagy remekül ment előre, de Kubicsek kontrái is megfelelőek voltak, s kellőképp fékezték a nyíregyházi reménységet.

Aztán a második menetben Nagy egy kemény jobbcsapottal padlóztatta Kubicseket, aki ezt követően már nem tudott sokáig ellenállni a nyomásnak. A menet hajrájában egy testre mért balfelütéstől Kubicsek Antal ismét meglátogatta a ring vászonborítását, amely Flórián Béla mérkőzésvezetőt a meccs beszüntetésére ösztökélte (TKO).

Nagy Lajos Márk új rekordja: 9 mérkőzés – 9 győzelem (5KO)!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!