szon-sportoldal

2012.03.28. 19:20

Remekül helyt álltak az országos döntőben

A megyei döntő megnyerésével két nagyvarsányi úszópalánta is jogot szerzett arra, hogy részt vehessen a Hódmezővásárhelyen megrendezett Úszás Diákolimpia Országos döntőjében, ahol az ország 19 megyéjének a győztesei ésBudapest három legjobb úszója küzdhetett meg a helyezésekért.

A megyei döntő megnyerésével két nagyvarsányi úszópalánta is jogot szerzett arra, hogy részt vehessen a Hódmezővásárhelyen megrendezett Úszás Diákolimpia Országos döntőjében, ahol az ország 19 megyéjének a győztesei ésBudapest három legjobb úszója küzdhetett meg a helyezésekért.Mindketten éltek a lehetőséggel, remek teljesítményt nyújtva nagyszerűen helytálltak. Szanyi Krisztián (III.korcsoport ) 50m-es mellúszásban a 4. helyen végzett, mindössze 2 századmásodperccel lemaradva a dobogóról, míg Herczeg Viktória (IV.kcsp.) 100 m-es hátúszásban a 10. lett. Felkészítő tanáruk: dr.Pintye Zoltán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!