szon-sportoldal

2012.05.11. 18:01

A kis Katona több korosztályban is vitézkedik

Az Aqua SE fiataljai a hét végén ismét a sóstói medencében mérkőznek.

Az Aqua SE fiataljai a hét végén ismét a sóstói medencében mérkőznek.Újabb kiemelkedő eredményt ért el a nyíregyházi vízilabdasport. Katona Gábor, az Aqua SE 2000-es születésű játékosa az országos tehetségfelmérésen remekül szerepelve lehetőséget kapott arra, hogy a korosztály legjobbjai közt fejlessze tovább tudását. A korosztályos válogatott keretedzésein, havonta egy alkalommal találkoznak az ország legjobb vízilabdázói, hogy számot adjanak fejlődésükről.

Gábor az idei szezonban több fronton is bizonyított, a 2000-es korosztályú bajnokságban 57, a az egy évvel idősebbek között 18, míg a 12 éveseknél 2 gólt szerzett.

Négy mérkőzést játszanak

Aki kíváncsi az Aqua SE fiataljaira, az szombaton és vasárnap kinézhet a sóstói uszodába, hiszen itt rendezik az 1999-es korosztályos vidékbajnokság felsőházának, a Piros csoportnak a tornáját.

A házigazdák szombaton előbb (10.55) a szegediekkel, majd kora délután (14.35) a békéscsabaiakkal találkoznak. Vasárnap szintén két mérkőzésen szállnak vízbe a nyíregyháziak, előbb a Hódmezővásárhely (11.15), majd a Csongrád (13.05) ellen. A klub vezérkara bízik abban, hogy a fiatalok szép eredményekkel zárják a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!