szon-sportoldal

2012.05.09. 08:55

Bent vannak a négyes döntőben

A Nyíregyházi Főiskola női kosárlabdacsapata a Corvinus Egyetemen keresztül jutott el az egyetemi és főiskolai bajnokság négyes fináléjába.

A Nyíregyházi Főiskola női kosárlabdacsapata a Corvinus Egyetemen keresztül jutott el az egyetemi és főiskolai bajnokság négyes fináléjába.Két év szünet után újra bejutott a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) négyes döntőjébe a Nyíregyházi Főiskola (NYF) női kosárlabdacsapata. Az NYF az erről döntő mérkőzésen Budapesten a Corvinus Egyetem otthonában lépett pályára, és magabiztos győzelmet aratott. Előfordult, hogy egyszerre hét nyíregyházi játékos is a pályán volt, hiszen a Corvinust erősítő Szécsényi Noémi és Székely Zuszsanna is a szabolcsi megyeszékhelyről indulva lett a fővárosi egyetem hallgatója. A MEFOB négyes döntőjét júniusban Szombathelyen rendezik.

Egyetemi és főiskola bajnokság

Negyeddöntő

Corvinus Egyetem–Nyíregyházi Főiskola 42–66 (6–8, 12–26, 14–18, 10–14)

NYF: Tóth K. 5/3, Nagy Á. 6, Tatai Tímea 2, Gömze 10/3, Páll V. 16. Csere: Tatai Teodóra, Szakács Zs. 2, Farkasinszki O. 25. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Továbbjutott: Nyíregyházi Főiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!