szon-sportoldal

2012.05.18. 10:50

Százszámra potyognak a gólok a nyíregyházi stadionban

Nyíregyháza - A Bozsik programban a város több, mint 20 óvodájából 600 gyerek vesz részt. Nekik szerveztek pénteken egy nagy gálát a Városi Stadionban.

Nyíregyháza - A Bozsik programban a város több, mint 20 óvodájából 600 gyerek vesz részt. Nekik szerveztek pénteken egy nagy gálát a Városi Stadionban.– Fantasztikus, ahogy lehet dolgozni ezekkel a kicsikkel, és amilyen ütemben fejlődnek. Rengeteg tehetséges gyerek van Nyíregyházán – mondta el korábban a rendezvényről Szilvási István, a Monbebé Alapítvány szakmai vezetője.

Ovisok lepték el a nyíregyházi stadion füves pályájának gyepét péntek reggel. Információnk szerint 600 gyermek rúgja a labdát a kijelölt nyolc pályán.

Az első derbiken a lelkesedéssel biztosan nem volt baj, sőt amikor egy-egy mini Messit elragadott a lelkesedés, még a futópályán sem passzolt, pedig ekkor már fél tucatnyian lógtak a nyakában. Egyik-másik megoldás után vagy az óvónéni kapott az arcához, vagy a sípmester fogta a fejét, de a gólöröm már a profikat idézte.

Az erőnlét érdekében két váltásban hajtották a labdát a gyerkőcök, így mindenki tudott valamennyit játszani. Aki még nem került sorra, a lelátón élvezhette a meccs hangulatot, vagy szoríthatott a másik csapatnak. A rendezvény dél körül ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!