szon-sportoldal

2012.06.26. 12:37

Váris labdarúgók az országos döntőben

Rendkívüli sikeres évet tudhatnak maguk mögött a Vári Emil Társulási Általános Iskola labdarúgói a 2011/12-es tanévben. Két korcsoportban is sikerült az országos körbe kerülni. Először a 7.-8. osztályos fiúk megyei ezüstérme jelentette, hogy részt vehetnek a Kazincbarcikán megrendezett országos elődöntőn.

Rendkívüli sikeres évet tudhatnak maguk mögött a Vári Emil Társulási Általános Iskola labdarúgói a 2011/12-es tanévben. Két korcsoportban is sikerült az országos körbe kerülni. Először a 7.-8. osztályos fiúk megyei ezüstérme jelentette, hogy részt vehetnek a Kazincbarcikán megrendezett országos elődöntőn.A hazaiak felett aratott 2-1-es diadalt követően a döntőben Debrecen ellen - a későbbi országos bajnok - sajnos vereséget szenvedtek iskolánk tanulói, de így is méltán lehettünk büszkék a srácokra és arra a teljesítményre, amit az elmúlt nyolc esztendőben nyújtottak.

A csapat tagjai : Bengi Máté, Bessenyei Roland, Bulitka Szabolcs, Csurkó Richárd, Dócs Ákos, Huszti Csaba, Koch Levente, Kovács Gergő, Kovács Kristóf, Kovács Tamás, Lakatos Balázs, Ráti Gábor, Rézinger Botond és Szatmári Máté. Gratulálunk!

A II. korcsoportos fiúk Nyírbátorban - igen meggyőző játékkal - 20 rúgott és 2 kapott góllal szerezték meg a bajnoki címet. Az országos döntőt 20 csapat részvételével Fonyódligeten rendezték. A maratonira nyúlt mérkőzéssorozatot a nagyon előkélő 10. helyen zárták a váris fiúk.

A csapat tagjai : Barabás Martin, Batta Dániel, Csuha Dávid, Juhász Martin, Kurucz Máté, Németh Tamás, Simon Gergő, Szántó László, Szikszai Tamás, Szőr Levente és Vasas Máté.

Az iskolán belüli és az egyesületi utánpótlás-nevelés rendkívül szoros kapcsolatban állnak egymással, a sikerek csak közös és jól összehangolt munkával érhetőek el. A Várda SE és a Debreceni Labdarúgó Akadémia közötti együttműködés mérföldkő lehet az kisvárdai sport számára és nagy motiváció a fiataloknak. Egyre több gyerek jelenik meg az edzéseken és választja ezt a méltán legnépszerűbb sportágat. Remélve, hogy az elmúlt időszakban elindult tendencia és folyamat hosszú távú lesz, méltán bízhatunk abban, hogy a jövő nagyon sok élményt és sikert tartogat.

Péter Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!