szon-sportoldal

2012.07.24. 18:31

Balogh János és a felső léc

A hírek szerint a jövő héten Rudolf Gergely is a Szparival edz.

A hírek szerint a jövő héten Rudolf Gergely is a Szparival edz.Hétfőn délután a hazai tréninget követően Abaújszántóra utazott a Nyíregyháza Spartacus, megkezdte a kétszer egy hetes edzőtáborozását. Minczéréket szívélyesen fogadták és remek feltételek várták. Kedden délelőtt pörgős, labdás edzést vezényelt a Brekk János szakmai igazgató vezette szakmai stáb. Mészáros Márk otthon maradt kezeltetni magát, Simon Attila és Ur László pedig sérülés miatt a szorgalmasan rótta a gyepen a köröket.

Amíg a mezőnyjátékosok gyakoroltak, Téglási Gábor kapusedző alaposan megdolgoztatta „ fiait”, akik derekasan állták a sarat. A rövid, kétkapus játék előtt Balogh János a félpályáról kérésre magabiztosan találta el a felsőlecet.

A rövidke játék után a szálláshelyek (három helyen laknak a játékosok és a vezetők) felé vették az irány a szparisok, rövidke pihenő után jöhetett az ebéd. A májgaluska leves után rántott sajt következett, majd gyümölcsök.

Ideiglenesen gyarapszik a keret

A pihenőt követően jött a második tréning, amelyen a pontrúgások, lövések játszották a főszerepet, mivel szerdűán délelőtt Miskolcon meccsel a csapat, mégpedig a diósgyőri vegyes ellen. Brekk János mindenkinek szeretne legalább egy félidőnyi lehetőséget adni

Szerdán délután ismét Abaújszántón lesz a tréning, miként csütörtökön és pénteken. Szombaton újabb meccs lesz, Tiszaújvárosban a DVSC-DEAC ellen.

A kedd esti közös programot a Loki-meccs nézése jelentette. A jövő héten is Abaújszántón dolgozik a csapat, ekkor is két edzőmeccs szerepel a programban. Szerdán a Kazincbarcika látogat Abaújszántóra, szombaton pedig a Nagyecsed lesz az ellenfél, ám már itthon, a stadionban. Információink szerint a jövő héten ideiglenesen gyarapszik a keret, mert Rudolf Gergely jelezte, hogy amennyiben az megoldható, szabadsága alatt szívesen gyakorolna a csapattal, amire Brekk János készséggel mondott igent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!