szon-sportoldal

2012.07.16. 10:59

Gyalogolj Helebrandt Mátéval!

A londoni olimpikonhoz szombaton Rakamazon, vasárnap Nyíregyházán lehet csatlakozni.

A londoni olimpikonhoz szombaton Rakamazon, vasárnap Nyíregyházán lehet csatlakozni.Helebrandt Máté, a Nyírsuli atlétájával róhatják az aszfaltot mindazok, aki csatlakoznak a hét végi, Gyalogolj, sétálj az olimpikonnal néven meghirdetett akcióhoz. Az eseményt felvezető sajtótájékoztatón Jászai Menyhért, nyíregyházi alpolgármester méltatta a kezdeményezést, ami családi programnak sem utolsó, no és egészségmegőrzésére sarkal.

Krausz Róbert, a Rakamaz Takarék ügyvezetője ismertette a részletes menetrendet. Eszerint július 21-én, 17 órától Rakamazon a Rakamaz Takarék előtti téren, míg július 22-én Nyíregyházán két helyszínen, 17 órától Örökösföldön, majd 19 órától a Jósavárosban lehet csatlakozni a Rakamaz Takarék átal támogatott, javában a londoni ötkarikás játékokra hangoló Helebrandt Mátéhoz. A táv mindannyiszor 1,5-2 kilométer, ennek leküzdése aligha okoz problémát bárkinek is.

– Nem volt még részem rendezvényben, ahol én leszek a főszereplő –közölte a maga visszafogott stílusában az angol fővárosban gyaloglásban rajthoz álló Helebrandt Máté. – Örülök, hogy a szabolcsi emberek segítségével készülhetek életem egyik legfontosabb versenyére, remélem, nem az utolsóra. Londonban egyéni csúcsot szeretnék javítani, ennek rendelek alá mindent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!