szon-sportoldal

2012.07.09. 12:55

Hajnalig ünnepeltek a Tigrisek

Könnyes díjkiosztó, a rettentően boldog elnök szerint megtérült a sok munka.

Könnyes díjkiosztó, a rettentően boldog elnök szerint megtérült a sok munka.Mint a gyerekek, úgy rohangáltak örömökben a nagydarab, csupa izom férfiak. Balogh gyula , a Nyíregyháza Tigers elnöke sem rejtette véka alá kirobbanó örömét, miután szombaton lefújták a Közép-kelet-európai Interliga döntőjét.

Méltán voltak boldogok a Nyíregyháza Tigers játékosai ( a döntő legértékesebb játékosaként Vasyl Jordan különdíjat kapott), vezetői és a lelkes szurkolók, hiszen a másodízben kiírt nemzetközi megmérettetést a nyíregyháziak nyerték. A másik csapat, a rendkívül szimpatikus Bratislava Monarchs játékosai közül páran könnyezve vették át az ezüstérmet, szemmel láthatóan igencsak csalódottak voltak. Ez valamelyest múlónak tűnt, miután még a pályán vendégül látták őket a hazaiak egy vacsorával és folyadékpótlő sörrel.

A Tigers játékosai aztán hajnalig ünnepeltek, hiszen a tavalyi divízió egyes bajnoki cím után ismét élen végeztek.

A védelmek csatája volt

– Rettentően boldog vagyok, hiszen megtérült az a rengeteg munka, amit ebbe a sorozatba fektettünk – kezdte visszapillantását a fináléra Balogh Gyula. – Itt nem anyagiakra kell gondolni, hanem a sok áldozatvállalásra, az edzésekre az utazásokra. Ráadásul még inkább fokozta az örömöt az, hogy igen nagy és izgalmas csatában nyertük a pozsonyiak ellen. A nagy meleg rányomta bélyegét a játékra, irányítónk, Jordan sérülten vállalta a játékot, amelyen egyébként a védelmek csatája volt. Szerencsére a döntő pillanatban nem hibáztunk, és mi jöttünk ki győzteséként az őrült végjátékból.

– Miként a díjkiosztón megtettem, most is szeretném megköszönni játékosaimnak a munkát, a szurkolóknak a csodás biztatást és mindenkinek a segítségét, aki valamilyen módon támogatta csapatunkat, így sokakkal közös ez a szép eredmény.

Az idei legfontosabb sorozat tehát véget ért, ám ezzel nem zárult le az esztendő.

– Most egy hónapos szabadságot kapnak a csapat tagjai, rájuk is fér a pihenő, ám augusztusban kezdődik a felkészülés. Szeptemberben indul egy bajnoki sorozat, amelyen öt kiemelt csapat szerepel. A Budapest Wolves, a Győr Sharks, az Újbuda Rebels és a Budapesti Hurricans mellet mi alkotjuk a mezőnyt. Természetesen ebben a bajnokságban is szeretnénk bizonyítani – így Balogh Gyula.

A Nyíregyháza Tigers vezetői, játékosai

Klubelnök: Balogh Gyula

Vezetőedző: Philip Hildebrand

Edző: Bora Tamás

Gyúró: Bekecs Sándor

A játékoskeret (elől a mezszám)

2: Maksym Nedzelsky, 3: Apostol Attila, 7: Fazekas Tamás, 8: Szabó Krisztián, 10: Szalai tamás, 14: Vasyl Jordan, 15: Farkas Máté, 18: Huszár Gábor, 20: Lovas-Kovács Csaba, 22: dr. Szépe József, 23: Venczel Tibor, 25: Sáfrány Tamás, 26: Fúró Tibor, 32: Farkas Soma, 33: Lippai Péter, 36: Racskó András, 37: Hudák károly, 38: Orgonás Attila, 39: Lesiv pavlo, 42: Molnár Tamás, 45: Yuriy Nahornyak, 46: ifj. Orgonás Attila, 47: Benke László, 48: Lippa Gergő, 50: Hriczko Norbert, 51: Pácza Gergő, 52: Varga Zoltán, 53: Nagy Levente Gábor, 54: Szilágyi Gergely, 55: Laczják Attila, 56: Ujj Tibor, 57: Ruff György Márk, 58: Berecz Ádám, 60: Novák Tamás, 61: Novák Bence, 62: Deli Zoltán Lukács, 63: Benke Attila, 64: Lipták Ferenc, 66: Nagy Norbert, 68: Vitaliy Melnyik, 69: Apjok Zoltán, 72: Sőrés László, 73: Pétercsák Ákos Zoltán, 75: Enyedi Tamás József, 76: Gável Iván, 80: Hanász Róbert, 81: Új Tamás, 82: Lakatos Bence, 83: Sztányi Tibor, 86: Mihalik György, 87: Papp Gábor, 88: Csőke Bence, 89: Márton Tibor, 92: Szabó Ferenc, 93: Purcsi györgy, 94: Nádasdi Gergő, 95: Tóth Albert, 97: Horváth Viktor, 98: Vámosi József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!