szon-sportoldal

2012.07.08. 10:21

Homár-uralom a sóstói strandvízilabda viadalon

Ideális strandidőben, népes közönség előtt rendezték az országos bajnokság sóstói mérkőzéseit.

Ideális strandidőben, népes közönség előtt rendezték az országos bajnokság sóstói mérkőzéseit.

Élvonalbeli és egykori válogatott játékosok a vízben, olimpiai bajnok díszvendég, a sóstói Parkfürdő strandolói által népes közönség a parton – a 13. országos strandvízilabda-bajnokság nyíregyháza-sóstói selejtező számos érdekességet tartogatott.

A magyarok által uralt sportág speciális, kisebb méretű pályán vívott, három a három mezőnyjátékos elleni változatában potyogtak a gólok, és ezek közül a legtöbbet a Szolnoki Homárok szerezték, akik így bejutottak a sorozat július 15-i, margitszegieti nagydöntőbe. Az öt csapat körmérkőzéses viadalában a Nyíregyházi Piranyák ugyan dicséretesen helytálltak, de nem tudtak mérkőzést nyerni. A díjátadásban Székely Bulcsú, a 2000-es sydney-i olimpia bajnoka segédkezett.

Strandvízilabda: Országos bajnokság

3. selejtező, Nyíregyháza-Sóstó

Végeredmény: 1. Szolnoki Homárok (Nébald Olivér, Ádám Zoltán, Ádám Tamás, Pintér Róbert, Pásztor Mátyás, Hangay Zoltán, Hangay Róbert, Mosonyi Balázs, Mosonyi Zsolt, Tóth Péter, Süveges Máté), 2. Turmix, 3. Spartans, 4. Léhűtők, 5. Nyíregyházi Piranyák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!