szon-sportoldal

2012.09.12. 15:07

Ismét bizonyítottak a nyíregyházi futók a Nike-n

Huszonhetedik alkalommal rendezték meg Budapesten a NIKE félmaratont. A hagyományos futófesztiválon hatvanhét nyíregyházi versenyző rajtolt el a 21 097 km-es távon.

Huszonhetedik alkalommal rendezték meg Budapesten a NIKE félmaratont. A hagyományos futófesztiválon hatvanhét nyíregyházi versenyző rajtolt el a 21 097 km-es távon.A nyíregyházi NIKE Futóklub évről évre népes táborral képviselteti magát, és sportolói szép eredményeket tudhatnak a magukénak. Ezúttal a leggyorsabb nyíregyházi Cserpák Tamás lett 1:25.57 idővel, és ismét bizonyított Dr. Újhelyi János is, aki kategóriájában a harmadik helyet szerezte meg. A női versenyzők sem panaszkodhatnak, hiszen Kubovics Éva 1:38:21 idővel kategóriája ötödik helyét szerezte meg.

Idén futotta első félmaratoni versenyét a futóklub ifjúsági tagozatából Nagy Kristóf, aki sérülése ellenére szép versenyzéssel teljesítette a távot.  A Nike Futóklub edzője Szabó „Vacak” László atlétikai szakedző. 

Dr. Szentpéteri Gabriella

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!