szon-sportoldal

2012.09.25. 12:45

Márföldi István bravúros bronza a veterán versenyen

A tatabányai veterán asztalitenisz-viadalon rangos mezőnyben szerepeltek a szabolcsi résztvevők.

A tatabányai veterán asztalitenisz-viadalon rangos mezőnyben szerepeltek a szabolcsi résztvevők.Aki számít, ott volt a tatabányai Urbán József-emlékversenyen, vagyis a veteránok mezőnyében az extraligában szereplő játékostól kezdve a megyei sorzatokban játszókig sokan fellelhetőek voltak. Éppen ezért a szabolcsi alakulatnak minden egyes megnyert meccsért alaposan meg kellett szenvednie a nívós megmérettetésen.

A 40-49 évesek között a nyírmadai színekben versenyző Sallai Zoltán csoportjából második helyezettként jutott a főtáblára, ahol Daru Zsolt (tavaly az NB I-es bajnokság teljes őszi szezonjában veretlen maradt...) állta útját. Párosban a tatabányai Saláta Feernc oldalán a negyeddöntőig verekedték magukat. Egy kategóriával feljebb, az 50-59 esztendősek között a Márföldi István (Várda SE) párosban bravúros szerepléssel bronzérmet szerzett Kopasz Tibor (Polgárdi SE) oldalán, egyéniben a csoportjában ragadt, csakúgy, mint az ugyanebben a kategóriában érintett Szombathy Tibor (Nyíregyháza).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!