szon-sportoldal

2012.09.05. 15:06

Most itthon meccselnek majd a nagybányaiakkal

Ez az edzőmeccsek hete. A Nyíregyházi KSK-Nyírkomplett NB I. B-és férfi kézilabdázói kedden sete Hajdúnánáson vizitáltak és 37–25-re (17–12) nyertek a hajdúságiak ellen. A védekezés ismét jól működött, igaz a szakvezetés szeretné a kapott gólok számár húsz alatt tartani.

Ez az edzőmeccsek hete. A Nyíregyházi KSK-Nyírkomplett NB I. B-és férfi kézilabdázói kedden sete Hajdúnánáson vizitáltak és 37–25-re (17–12) nyertek a hajdúságiak ellen. A védekezés ismét jól működött, igaz a szakvezetés szeretné a kapott gólok számár húsz alatt tartani.A nánásiak elleni mérkőzés azt is megmutatta, hogy az emberelőnyös helyeztek kihasználásán és a nyitott védelem ellen támadásokon még van mit csiszolni.

Erre jók a felkészülési találkozók, amiből a héten még kettő lesz. A román Minaur Baia Mare viszonozza a nyíregyháziak látogatását. A jó erőkből álló csapat ellen először csütörtökön délután játszanak a mieink.

A vendégek a sóstói Hotel Aventinusban fognak aludni, mert pénteken délelőtt ismét a bujtosi csranokban meccsel a két együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!