szon-sportoldal

2012.11.27. 10:05

Aranyos Arany, bizonyító Bem

Huszonötödik alkalommal rendezték meg a XXV. Bem Kupa lány röplabdatornát. Az eseményre több, mint 150 játékos és kísérője érkezett Nyíregyházára.

Huszonötödik alkalommal rendezték meg a XXV. Bem Kupa lány röplabdatornát. Az eseményre több, mint 150 játékos és kísérője érkezett Nyíregyházára.A rendezvény nemzetközi szélesedett, mivel a komoly játékerőt képviselő Szatmárnémeti is színre lépett, sőt, a gyerek korcsoport küzdelmeit meg is nyerte a romániai csapat, miután a döntőben legyűrve a Vasast. A nyíregyházi gárdák közül a Móricz iskola az ötödik, a Bem a hatodik, az Arany a hetedik helyen zárt. A serdülőknél az Arany csapata diadalmaskodott, megelőzve a Nyírsulit. A verseny egyben a második Szekér László emléktorna is volt, a szervezők így tisztelegtek a két éve tragikusan elhunyt korábbi röplabdaedző előtt.

Tornagyőztes lett a Bem József Általános Iskola leány röplabdacsapata, amely Szegeden bizonyult a legjobbnak. A Tisza-parti városban 40, az ország minden tájáról érkezett mini, 2000/01-es születésű reménységeket felvonultató együttes csatájában, vagyis rangos mezőnyben végzett az élen a jó teljesítményt nyújtó nyíregyházi társulat. A torna legjobb játékosának járó különdíjat Schwegler Stefániát (Bem) érdemelte ki.

A Szegeden diadalmaskodó csapat

Bem Iskola együttesének tagjai: Schwegler Stefánia, Mihályfalvi Kíra, Horváth Dorka, Máté Gréta, Kurucz Vivien. Edző: Szekér Lászlóné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!