szon-sportoldal

2012.11.20. 16:24

Egy szabolcsi Szabolcs debreceniként készül a Debrecen elleni meccsre

Elkészült a taktika, ezt gyakorolták kedden a Nyíregyháza Spartacus futballistái a szerdai DVSC elleni kupameccsre.

Elkészült a taktika, ezt gyakorolták kedden a Nyíregyháza Spartacus futballistái a szerdai DVSC elleni kupameccsre.A tét nem kicsi, a bajnokságban botladozó Debrecen szeretné kiköszörülni a csorbát, amiben pont egy Csorba tehet keresztbe nekik, aki ráadásul debreceniként készül a Debrecen ellen.

Csorba Szabolcs immár a szabolcsi csapat erőssége, és szó szerint kell ezt venni, hiszen hazai pályán rendre egyik erőssége a támadó szekciónak. Tőle megkérdeztük milyen lesz debreceniként készülni a Debrecen ellen, akiknek a nemzetközi porondra lépéshez lehet, hogy fontos lépcső lesz a szerdai kupameccs. Ha kiesnek, akkor csak a bajnoki eredmények alapján léphetnek ki Európába, ám ott áll előttük a Győr, ráadásul legközelebb pont velük mérkőznek, és ott van a fiatal erőkből álló MTK is. A mestertől Brekk Jánostól azt kérdeztük, ez mennyire befolyásolhatja a vendégek összeállítását.

A válaszokért nézzék meg videónkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!