szon-sportoldal

2012.11.13. 11:16

Már a világkupát tartották a szemük előtt

Remek hangulatú versennyel kezdődött a hortobágyi fedeles fogathajtó szezon.

Remek hangulatú versennyel kezdődött a hortobágyi fedeles fogathajtó szezon.Újfent kiderült, hogy varázsa van a Hortobágyon rendezett fedeles fogathajtó-versenyeknek, hiszen a bajnokság első fordulójára legalább 500 néző volt kíváncsi. A kettes hajtószámára nevezett 30 fogatnak több mint harmada, összesen tizenegy volt a szabolcs-szatmár-beregi, közülük az egyaránt bronzérmes Bukovinszki Zoltán (AB kategória) és Vass Szabolcs (C) szerepelt a legjobban. Margitai Sándor és ifjabb Fekete György előrébb szokott végezni az ilyen viadalokon, de ők már az újhartyáni viadalra építik fogatukat, hiszen ott dől majd el, hogy kik indulhatnak a budapesti fedett pályás világkupa-versenyen.

Fogathajtás

Hortobágyi fedeles bajnokság, 1. forduló

AB kategória: 3. Bukovinszki Zoltán (Nyírségi LTE), 5. Hepp Róbert (Kálló-Földgép LSE), 6. Margitai Sándor (Újfehértói LBSE), 12. ifj. Fekete György (Nyíregyházi Főiskola SE).

C kategória: 3. Vass Szabolcs (Ópályiak BK), 4. Szilágyi Botond (Fehérgyarmati LSK), 5. Tóth János (Újfehértói LBSE), 6. ifj. Jáger Sándor (Nyírségi LTE), 10. Czeglédi Béla (Tiszamenti LSK), 11. Jáger Gábor (Fehérgyarmati LSK), 14. Magyar Gergő (Kálló-Földgép LSE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!