szon-sportoldal

2012.12.07. 09:37

Nem pihentető üzemmódban

Az NRK játékosainak többsége a vasárnapi bajnoki fellépés előtt szombaton három meccset is játszik.

Az NRK játékosainak többsége a vasárnapi bajnoki fellépés előtt szombaton három meccset is játszik....és megint a TF. Az őszi szezon első hazai meccsét a fővárosiakkal vívta az NRK élvonalbeli női röplabdacsapat, majd szerdán kupameccsen gyűrték egymást a felek. A változatosság kedvéért a vasárnap bajnoki mérkőzésen is összefeszülnek, sőt, december 19-én a kupavisszavágón – még egyszer. Eleddig valamennyi alkalommal 3:0-ás budapesti siker született, ami aligha vághat mellbe bárkit, aki jártas a sportág berkeiben.

A TF felettébb acélos gárdát verbuvált a nyáron, amely egyetlen vereséggel második a tabellán, ráadásul csupán a soros összecsapásra koncentrálhat, miközben az egyébként is szerény reményekkel utazó nyírségiek figyelme alaposan megoszlik.

– A csapat zömének szombaton nagyon komoly feladata van: országos ifjúsági kupafordulót rendeznek, mégpedig a hatos döntőbe jutásért, ebben a csatározásban a felnőttkeret kétharmada érintett, úgy, hogy három mérkőzést kell aznap játszani – szellőztette meg Balázs István, a Nyíregyháza edzője, hogy nem éppen pihentető üzemmódban hangolnak a fővárosi túrára. –  Arról nem beszélve, Natalja Akimova derka továbbra is fáj, biztos nem számíthatok rá, és kérdéses Erdősné Balogh Erika szereplése, aki ezúttal edzőként, a Móricz Kupán dirigálja saját korosztályos együttesét. Ezek után felesleges ragozni az esélyeket, legfeljebb a tisztességes helytállásban reménykedhetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!