szon-sportoldal

2013.03.18. 09:52

Győzelemnek örülhettek, akik végül játszottak

Vásárosnamény, Nyírbátor - A csonka asztalitenisz csapatbajnoki fordulóban az NB II-es vásárosnaményi és nyírbátori legénység is sikerrel vette az akadályokat.

Vásárosnamény, Nyírbátor - A csonka asztalitenisz csapatbajnoki fordulóban az NB II-es vásárosnaményi és nyírbátori legénység is sikerrel vette az akadályokat.

Mindössze két olyan mérkőzést játszottak le a hétvégi csapatbajnoki fordulóban, amelyben volt megyebeli érdekeltség – a többi találkozó a kialakult hóhelyzet miatt elmaradt. Akik viszont asztalhoz álltak, nem bánták meg, hiszen az NB II-es Vásárosnaményi SE és a Nyírbátori ASE II egyaránt fontos győzelmekkel gazdagodott.

Az extraligás nyírbátori férficsapatot mindkét, hétvégén elmaradt mérkőzésének megvan az új időpontja: a bajnokesélyes Celldömölk csütörtökön 16.30-tól, a Budaörs szombaton 11 órától érkezik vendégségbe a Győrfi Tibor-edzésközpontba.

NB II., férfi

Vásárosnaményi SE–Váci RSE II

10–8

A kilenc döntő szettes mérkőzést hozó összecsapáson a naményiak 4–7-ről és 7–8-ról fordítottak, az utolsó két egyéni mérkőzésüket a lehető legkisebb különbséggel megnyerve. Győztek: Szilágyi Z., Tuckanjuk 3-3, Sztoj 2, Nagy A., és a Nagy A., Tuckanjuk páros 1-1.

Gödi SE–Nyírbátori ASE II

5–13

A mérkőzés pozitívuma, hogy a versenyszerű sportoláshoz ebben az bajnoki évben visszatérő Héder Gábor kezdi visszanyerni régi formáját, és viszonylag biztos győzelemhez segítette csapatát. Gy.: Héder 4, Tóth G., Szöllősi T. 3-3, Kiss Zs., Bánhidi és a Szöllősi T., Bánhidi páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!