szon-sportoldal

2013.03.29. 12:20

Már nyomnák a gázt a ralikrosszozók

Máriapócs - A bajnoki körözések mellett betétszámok is lesznek a RabócsiRingen.

Máriapócs - A bajnoki körözések mellett betétszámok is lesznek a RabócsiRingen.Az időjárás nem kedvez az ünnepi, szabadtéri sporteseményeknek, így a hétvége legnagyobb megyebeli durranásának, a ralikrosszozók bajnoki nyitányának. A versenynek a máriapócsi RabócsiRing ad majd otthont vasárnap és hétfőn.

– Nem ilyen időre számítottunk, ám ez ellen nem tehetünk semmit. Egyelőre nincs semmi akadálya annak, hogy remek versenyt láthassanak majd a nézők. Amennyiben szombaton és vasárnap még jelentősebb mennyiségű eső esne, akkor esetleges nyomvonalmódosítással, de mindenképpen megrendezzük a bajnoki nyitányt - tájékoztatta lapunkat pénteken ifjabb Rabócsi Tibor, a RabócsiRing ügyvezetője.

Az országos bajnokságban harminchat, az országos amatőr sorozatban harmincnyolc versenyző adta le a nevezését. A tervek szerint vasárnap délután már túl lesznek a pilóták az első előfutamokon, a java pedig marad hétfőre. A körözések között betétszámok szórakoztatják majd a nagyérdeműt, így például lesz látványos driftbemutató, illetve minikoncertet ad majd a Sub Bass Monster és Funktaszikus, a gyerekeket pedig szimulátorok és különféle játékok várják.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!