szon-sportoldal

2013.03.13. 08:56

Nagyon elrontották – javítanának

Szabolcs-Szatmár-Bereg -  A labdarúgó megyei II. osztály 18. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg -  A labdarúgó megyei II. osztály 18. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Díjözön-csoport

Tippel: Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője.

Vasárnap

Székely (11.)–Nyíribrony (5.): – Bármilyen kimenetelt el tudok képzelni, nagy csapata lesz, ez biztos.

Ófehértó (13.)–Terem (1.): – A Terem idegenben is esélyes, bár a hazaiak erősödtek a télen és ez előbb-utóbb pontokban is jelentkezni fog.

Kálmánháza (15.)–Nyírtelek (8.): – A tabella nem ezt mutatja, de úgy érzem, a Kálmánháza megszerzi első tavaszi pontjait.

Kállósemjén (14.)–Nyíregyházi Old Boys (3.): – Ha a vendégek nem veszik kellően komolyan az ellenfelet, nagy meglepetés születhet.

Apagy (12.)–Nyírlugos (7.): – Peches szériában van a Nyírlugos, az Apagy győzelmére tippelek.

Volán-Sényő (2.)–Újfehértó (16.): – Meggyőzően kezdte a Volán-Sényő az évet, most sem fog hibázni.

Napkor (6.)–Nyírpazony (10.): – Hazai győzelmet várok.

Nyírvasvári (9.)–Levelek (4.): – Nagyon elrontottuk hazai környezetben a szezon nyitányát, amit most szeretnénk kijavítani.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Mucsicska Vladimir, az Anarcs játékos-edzője. .

Szombat 

Vásárosnamény (2.)–Fényeslitke (3.): – A Namény is és a Litke is jól erősített. Szorítok a vendégcsapatnak és szerintem döntetlen lesz.

Vasárnap

Demecser (12.)–Vasmegyer (13.): – Reményeim szerint a Demecser lendülete kitart és legyőzi egyik fő riválisunkat is.

Gávavencsellő (4.)–Ajak (5.): – A forduló egyik rangadóján a merész álmokat dédelgető hazaiak akár nyerhetnek is, de az Ajak bárkit képes meglepni.

Kék (14.)–Vaja (10.): – Amely csapat hamarabb túlteszi magát a múlt heti fiaskón, az nyerhet. A hazai pálya előnye a Kék mellett szól.

Dombrád (1.)–Pátroha (11.): – A forduló másik rangadója. Amíg Pátrohán voltam óriási csaták zajlottak a csapatok között, no meg a szurkolók között is. Most is kemény férfias küzdelem lesz és bár a Dombrád bajnokesélyes, most a Pátroha meglepetést szerezhet.

Rohod (6.)–Záhony (7.): – Átalakult a rohodi csapat és feledtetni szeretné a múlt heti kisiklást. A Záhony ellenünk mentett pontot, úgy gondolom, az ikszre most is jó lesz.

Pap (8.)–Tiszamenti SE (15.): – A Pap lehet a tavasz meglepetéscsapata, jól erősített, remek körülményeket biztosít a község illetve polgármester úr, de akkor is háromesélyes a meccs: négy, öt vagy hat gól lehet a különbség...

Anarcs (16.)–Újdombrád (9.): – A mi helyzetünkben csak győzelemre játszhatunk. Tudjuk, hogy az ellenfél évek óta az egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtja ebben az osztályban, de égetően szükségünk van három pontra. Az elmúlt két meccsen mutatott játékunk megfelelő volt. most végre, ha az égiek is velünk lesznek, akkor győzelemnek örülhetünk, persze ha a szabályos góljainkat is megadják...

Carmo-csoport

Tippel: Mikes Ferenc, tunyogmatolcsi egyesületi elnök.

Szombat

Tiszataberek (2.)–Szatmárcseke (11.): – Oroszi Pisti barátomék otthon nem fognak botlani.

Vámosoroszi (9.)–Beregdaróc (13.): – Érzésem szerint az Oroszi hazai pályán legyűri a Darócot.

Vasárnap

Nyírcsaholy (12.)–Kispalád (15.): – Fix egyes.

Tiszakóród (3.)–Kölcse (8.): – Nehéz ügy... Talán döntetlen lehet.

Csenger (1.)–Tyukod (14.): – Szomszédvári rangadó, hazai győzelem.

Tarpa (7.)–Milota (10.): – Tarpai győzelmet jósolok.

Tunyogmatolcs (5.)–Mérk-Vállaj (4.): – Nagyon rosszul kezdtük a bajnokságot, remélem a hét végén megkezdjük a pontgyűjtést. Nagyon bízom a fiúkban,. mert csak a győzelem elfogható.

Szabadnapos: Nyírmeggyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!