szon-sportoldal

2013.04.17. 18:59

A Várda megszenvedett a győzelemért Tuzséron

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az NB III-as csapat mellett a Kemecse, Nyírbátor, Nyírgyulaj és a Szatmár Unió FC jutott az országos főtáblára.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az NB III-as csapat mellett a Kemecse, Nyírbátor, Nyírgyulaj és a Szatmár Unió FC jutott az országos főtáblára.A Magyar Kupa megyei selejtezőjének utolsó fordulójában az országos főtáblára jutás volt a tét. Nos, az NB III. Tisza-csoport listavezetője, a Várda SE alaposan megdolgozott a továbblépésrt: a megyei első osztályban szereplő Tuzsér otthonában Tóth György a 93. percben préselte be a győztes gólt – a döntetlen a hazai gárdának kedvezett volna...

Az ugyancsak a harmadik vonalban érdekelt Szatmár Unió FC, valamint a Nyírbátor különösebb gond nélkül múlta felül alacsonyabb osztályú ellenfelét, a Tiszakanyár viszont „elszállt” a megye egyes Nyírgyulaj otthonában. A Nagykálló–Kemecse összecsapáson megyei első osztályú élcsapatok csaptak össze – a bajnoki tabella első helyén tanyázó vendégcsapat már az első félidőben eldöntötte a meccset, így folytathatja kupamenetelését.

KM

Magyar Kupa

Megyei selejtező, 5. forduló

Tuzsér–Várda SE 1–2 (1–0), Nyírgyulaj–Tiszakanyár 2–0 (0–0), Nagykálló–Kemecse 1–4 (0–3), Kisvarsány–Szatmár Unió FC 0–6 (0–1), Tiszalök–Nyírbátor 2–4 (1–3).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!