szon-sportoldal

2013.04.23. 11:44

Érik Szabó Péter gólkirályi címe

Fehérgyarmat - A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban drámai fordulatnak kell bekövetkezi, hogy ne Szabó Péter legyen a bajnoki gólkirály.

Fehérgyarmat - A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban drámai fordulatnak kell bekövetkezi, hogy ne Szabó Péter legyen a bajnoki gólkirály.A fehérgyarmati balátlövő 160 találatnál tart, tizenhat találattal előzi a második, Kátai Richárdot (Hajdúszoboszló). Szabó érdemei növeli, hogy eddig tizenhat meccsen lépett pályára, míg hajdúsági riválisa tizenkilenc alkalommal szerepelt.

A vonatkozó lista élcsoportjában egyébként is hemzsegnek a szabolcsi játékosok: Járosi Attila (Kisvárda) a harmadik, Szántó Szabolcs (Mátészalka) a negyedik, Kiss Krisztián (Tiszavasvári) az ötödik, az egyaránt nyírbátori Molnár Zoltán és Pisák Tibor holtversenyben (104-104 góllal) a hatodik, illetve hetedik.

...és a sornak koránt sincs vége. A demecseri Bod Bence a rangsor nyolcadik pozícióját foglalja el, megelőzve csapattársát, Barabás Bencét. A tizedik Dancs Máté (Tiszavasvári) , valamint a tizenegyedik Pásztor Attila (Fehérgyarmat) után következik csak más megyebeli játékos.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!