szon-sportoldal

2013.12.06. 10:07

Jól jár, kinek nem kell utazni

Csak az extraligás nyírbátori csapat számára nem évzáró a vasárnapi mérkőzés.

Csak az extraligás nyírbátori csapat számára nem évzáró a vasárnapi mérkőzés.Miután szombat munkanap, a teljes csapatbajnoki fordulót vasárnap rendezik a sportágban. Idén az utolsót, de a Nyírbátori ASE extraligás férficsapatának még lesz egy fellépése, amelyen a Budaörs elleni hazai fellépést pótolják be a jövő hét végén.

A bátoriak ezúttal az újonc, de az élvonalra megerősített Komlói Bányász vendégei lesznek. A baranyaiaknál játszik az egész extraligás mezőny egyedüli veretlen játékosa, Lindner Ádám, aki nem találkozhat korábbi válogatottbeli társával, Varga Zoltánnal, mivel a bátoriak éljátékosa kihagyja a mérkőzést. Nélküle kevés az esély, de a döntetlen nagy bravúrral összejöhet.

Az NB I-es csapatok közül az Apagy örök riválisa, a Borsod Volán ellen zárja az évet, a Nyírbátori ASE II pedig az esélytelenek nyugalmával utazhat az éllovas Szécsényhez. Az NB II-ben a Kemecse szerepel hazai környezetben a Vác ellen, a Nyírmada Egerbe, az Apagy SE II Ózdra látogat. Jó hír mind a négy NB III-as csapatunk (Vásárosnamény, Nyírbátori ASE III, Várdai ASE, Útfestők-Apagy SE III) számára, hogy a téliesre fordult útviszonyok közepette nem kell idegenbe utazniuk, és a hazai meccseken a győzelemre is nagyobb lehet az esély.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!