szon-sportoldal

2015.07.10. 10:48

Kezdődik minden előről

Kemecse - A Kemecse új edzőjének, Falatovics Lászlónak teljesen új csapatot kell építeni.

Kemecse - A Kemecse új edzőjének, Falatovics Lászlónak teljesen új csapatot kell építeni.

A megyei első osztályú futballbajnokság rendre kitermeli a nyári ,,szenzációját”. kereken egy éve a bearanyozott szezon után a Nagykálló hullott atomjaira – olyannyira, hogy időközben ki is pottyant, Momentán a legutóbb második helyen végzett Nyírmada visszalépése váltott ki kisebbfajta döbbenetet.

Ehhez képest Kemecsén még istenes a szituáció. A hatodik pozíciót megcsípő csapatból ugyanis egyetlen játékos (!) sem marad, mindazonáltal legalább nem adják lejjebb. vagyis, az egylet nem száll alá a másodosztályba. Persze, így vadonatúj keretet kell verbuválni, ráadásul Hokk Béla távozását követően az edzői poszt is betöltésre várt. Eme ..lyukat,, már sikerült betömni: Falatovics László vállalkozott a meglehetősen rázósnak ígérkező tűzoltó munkára. A tréner jelenleg huszonkét labdarúgóból – közte hat ifjúsági korú fiatal – próbálja kiválasztani a legrátermettebbeket. Az idő pedig szorít, alig egy hónap jut rendezni a sorokat.

Időközben a kemecsei stáb összetétele is módosult. A Vasmegyerről érkezett Resán Attila szakosztályvezetőként felügyeli a gárda mindennapjait, míg a korábbi ifiedző, Vad Zsolt utánpótlás szakágvezetőként ténykedik a jövőben.

– Szeretnénk tisztességesen szerepelni és bennmaradni a megyei első osztályban, Tudom, nem lesz egyszerű, de azt mondom, ha az erősítést célzó, folyamatban lévő tárgyalások eredményesnek bizonyulnak, akkor lesz rá esélyünk – adott hangot vágyának Kondor Lajos egyesületi elnök.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!