szon-sportoldal

2015.11.24. 14:17

Hatházi Dóra és Cserfalvi Olaf lubickolhat a sikerekben

Nyíregyháza - Csúcs ez a két gyerek. Hatházi Dóra és Cserfalvi Olaf, a Nyíregyházi Sportcentrum reménységei sikert sikerre halmoztak az elmúlt időszakban.

Nyíregyháza - Csúcs ez a két gyerek. Hatházi Dóra és Cserfalvi Olaf, a Nyíregyházi Sportcentrum reménységei sikert sikerre halmoztak az elmúlt időszakban. Az úszópalánták Gyulai Sándor edző társaságában foglaltak helyet azon a sajtótájékoztatón, amely elsősorban róluk szólt. A páros főszerepet vívott ki magának a magyar szövetség által indított, egyedülállónak nevezhető „Jövő programban”, ami a legtehetségesebb utánpótláskorú versenyzőket tömöríti. A 12 esztendős Dóra, miként az egy évvel fiatalabb Olaf egyaránt többszörös magyar bajnok, korosztályos rekordok birtokosai. Vastagon kiérdemelték, hogy tagjai legyenek a harminc kiválasztott titánnak, akik a program nyújtotta előnyöket élvezik.

Persze, ennek érdekében több feltételt teljesíteniük kell: havonta felmérő viadalokon szükséges bizonyítaniuk. Ráteremettségük alapja lehet annak, hogy a sportág ismét a régi fényében tündököljön Nyíregyházán.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!