szon-sportoldal

2016.01.07. 10:15

Új bajnokot avattak Nyírtéten

Nyírtét, Apagy - A fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt Szmolka Csabára emlékeztek a nyírtéti és apagyi asztaliteniszezők.

Nyírtét, Apagy - A fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt Szmolka Csabára emlékeztek a nyírtéti és apagyi asztaliteniszezők.

A korábbi játékostársak valamint a jelenlegi apagyi és nyírtéti asztaliteniszezők részvételével rendezték meg Nyírtéten a Szmolka Csaba-emlékversenyt, immár másodszor. Révész Dezső polgármester megnyitó beszédében a fiatalon elhunyt sportembert méltatta, majd három kategóriában kezdetét vette a viadal.

A kiemelt kategória előző évi győztese, az apagyi Fodor Géza a negyeddöntőben búcsúzott, így új bajnokot avattak, aki a szintén apa​gyi Poór Tibor lett, meggyőző, magabiztos teljesítményt nyújtva. A megyei bajnokságban szereplők között a nyírtéti Garad József diadalmaskodott, míg Fodor Géza párosban, Király Ferenc oldalán javított, és végzett az élen.

2. Szmolka Csaba-emlékverseny

A nyírtéti viadal eredményei

Kiemelt kategória: 1. Poór Tibor (Apagy SE), 2. Zachár Sándor (Útfestők-Apagy SE), 3. Kiss Zoltán és Benga András (mindkettő Apagy SE).

Megyei kategória: 1. Garad József (Nyírtéti KSE), 2. Oszlánszki Zoltán (Apagy SE), 3. Gulyás András (Nyírtéti KSE) és Hanustyák Csaba (Apagy SE).

Páros: 1. Fodor Géza, Király Ferenc (Útfestők-Apagy SE), 2. Bodrogi Ferenc, Hanustyák Csaba (Apagy SE), 3. Poór Tibor, Pintye Miklós (Apagy SE) és Bocz János, Soós Tamás (Nyírtéti KSE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!