szon-sportoldal

2016.02.09. 17:07

A Kisvárdai Kulturális Egyesület ultisa, Mészáros Károly lett az „Év játékosa” 2015–ben

Kisvárda – Megalakulásának 10. évfordulóját ünneplő Magyar Ultiszövetség 2016. február 06–án Debrecenben tartotta éves közgyűlését, melyen értékelte a 2015. évi szakmai tevékenységét– tájékoztatta lapunkat Szeregnyi László a Kisvárdai Kulturális Egyesület Ulti klubjának vezetője.

Kisvárda – Megalakulásának 10. évfordulóját ünneplő Magyar Ultiszövetség 2016. február 06–án Debrecenben tartotta éves közgyűlését, melyen értékelte a 2015. évi szakmai tevékenységét– tájékoztatta lapunkat Szeregnyi László a Kisvárdai Kulturális Egyesület Ulti klubjának vezetője. A szövetség tagjai beszámolót hallgattak meg az elmúlt évi gazdálkodásáról, elfogadták a 2016–os év költségvetését. Meghatározták az idei évad versenyrendszerét, versenynaptárát és a versenyrendezési szabályzatát. A Felügyelő, a Fegyelmi és Etikai Bizottság jelentése után került sor a kitüntetések átadására.

2015–ben az „Év játékosa” Mészáros Károly, a Kisvárdai Kulturális Egyesület ultisa lett.

Az „Év egyesülete” elismerést a Magyar Ultisok Országos Egyesülete érdemelte ki.

A közgyűlés zárásaként Gyöngyösi Géza főtitkár bejelentette, hogy a Nemzeti Ulti Bajnokság első fordulójára 2016. február 27–én, Kisvárdán, a Rózsakő étteremben lesz.

Megalakulásának 10. évfordulóját ünneplő szövetség éves születésnapi megemlékezése, 2016. május 20–21–én lesz Sárospatakon.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!