szon-sportoldal

2016.04.12. 11:25

Kisvárda Master Good - Háttal a kapunak gyártotta a gólokat

Kisvárda - Egy mutatós és egy szerencsés találatot is szerzett a kisvárdai labdarúgó, Délczeg Gergely úgy, hogy nem is látta a célt.

Kisvárda - Egy mutatós és egy szerencsés találatot is szerzett a kisvárdai labdarúgó, Délczeg Gergely úgy, hogy nem is látta a célt.

Háttal nem kezdünk mondatot, de Délczeg Gergely esetében most kivételt kell tennünk. A kisvárdai támadónak a szombati, Szigetszentmiklós elleni NB II-es mérkőzésen (5–0) csapata negyedik, saját maga második gólja a hátáról pattant a vendégek kapujának jobb alsó sarkába. Az első találata pedig úgy született meg, hogy háttal állt a kapunak, és úgy küldött mutatós fejest a kapu bal oldalába Csilus Tamás remek beadása után.

– Szerencsére nekem adták a csapat negyedik gólját is, ami előtt Vári Barnabás lövése a hátamon megpattanva került a hálóba – mondta Délczeg Gergely, akire ezen a mérkőzésen illett a megállapítás, hogy olyan csatár, akinek még a hátáról is a hálóba pattan a labda. – Az első félidőben is jól játszottunk, akkor még nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani, talán én is kaphattam volna egy picivel több labdát a társaktól. A másodikban már jobban be tudtam futni a területeket, szereztem egy szépnek mondható fejesgólt, a másodiknál pedig tényleg szerencsém volt. Ez volt a második mérkőzésünk hazai pályán, az elsőn, a Soroksár ellenin veszítettünk, és azt a botlást most mindenképpen szerettük volna jóvá tenni. Úgy gondolom, hogy sikerült, ezzel az öt nullával talán a közönségünket is kárpótolni tudtuk.

A teljes cikk a Kelet-Magyarországban és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!