szon-sportoldal

2016.05.24. 10:45

A döntő szettek döntöttek

Nyírbátor - A nyírbátori Molnár Dávid hazai körülmények között nyerte meg a serdülő fiú asztaliteniszezők húszak bajnokságát.

Nyírbátor - A nyírbátori Molnár Dávid hazai körülmények között nyerte meg a serdülő fiú asztaliteniszezők húszak bajnokságát.

Nyírbátori siker született a Nyírbátorban rendezett országos serdülő fiú újonc húszak bajnokságán, amelyen Molnár Dávid veretlenül végzett az élen. A korosztályos válogatottban is számításba vett versenyző remekül kihasználta, hogy hiányzott a megmérettetésről a már az ifjúsági válogatottban is foglalkoztatott, annak színeiben a szlovák nemzetközi bajnokságon szereplő András Csaba és Both Olivér. A ranglistán szintén előtte álló Juhász Patrik pedig betegség miatt maradt távol. Végül tizenkilenc indulóval rendezték meg a viadalt.

Ettől még Molnár Dávidnak meg kellett nyernie az összes mérkőzését, és mivel azok fele, összesen öt döntő játszmás volt, jól látszik, hogy nem mindig volt könnyű dolga. Ugyanakkor remek koncentrációról is árulkodik, hogy „Dönci” hozni tudta ezeket a mérkőzéseket, és a dobogó tetejére állhatott. Mögötte nagy volt a tülekedés, hiszen a harmadik-hatodik helyen négyes holtverseny alakult ki, a végső sorrendet az ebben érintett versenyzők egymás elleni eredményei határozták meg. Így Molnár Dávid valamint a KSI-s Huzsvár Erik mellett a Mosonmagyaróvárról érkezett Farkas Ezékiel állhatott még fel a dobogóra.

A teljes cikk és eredménylista a Kelet-Magyarország 2016. május 25-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!