szon-sportoldal

2016.05.24. 10:16

Continental Aréna: Mindenki a nyitásra vár - Nem tétlenkednek a szervezők

Nyíregyháza - Kétszemélyes horvátországi nyaralással bővült az ajándékok listája a közelgő Európa Liga röplabdatornán.

Nyíregyháza - Kétszemélyes horvátországi nyaralással bővült az ajándékok listája a közelgő Európa Liga röplabdatornán.

A jelek szerint jól fogynak a jegyek a Continental Aréna avatójára. Az első rangos esemény a címvédő magyar női röplabda válogatott Európa Liga fellépése lesz június 3-tól 5-ig. A nyíregyházi csarnokban a munkálatok a végéhez közelednek, láthatóan színvonalas szórakozást ígér a minden elemében 21. századi épület.

Közben a szervezők sem tétlenkednek. A nézők között értékes nyeremények találnak gazdára. A pénteki nyitónap után szombaton, a magyar-görög mérkőzés szünetében kétszemélyes, egy hetes horvátországi nyaralát sorsolnak ki, majd vasárnap a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra nyer két jegyet a szerencsés szurkoló.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a magyar válogatott az elmúlt másfél évben rég nem látott sikereket ért el. Előbb története során először diadalmaskodott az Európa Ligában, majd nem csupán kijutott – 28 év után – az Európa-bajnokságra, hanem a csoportból is kivívta a továbbjutást. Egyszóval lassan minden készen áll az elmúlt évek legrangosabb nyíregyházi sporteseményére, amelyre jegyek elővételben a Kelet-Magyarország szerkesztőségében is megvásárolhatók.

KM

A program

Röplabda Európa Liga, női, nyíregyházi csoportkör

Június 3., péntek: Görögország–Románia, 16, Magyarország–Szlovénia, 18.30

Szombat: Szlovénia–Románia, 16, Magyarország–Görögország, 18.30

Vasárnap: Görögország–Szlovénia, 17.30, Magyarország–Románia, 20

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!