szon-sportoldal

2016.06.02. 17:02

Az első riói olimpikon erősítette a Kelet csapatát

Nyíregyháza - Legjobb sportlövőink is beszálltak a nyíregyházi médiumok lövészversenyébe.

Nyíregyháza - Legjobb sportlövőink is beszálltak a nyíregyházi médiumok lövészversenyébe.

A Nyíregyházi Polgári Lövész Egyesület (NYPLE) második alkalommal rendezte meg a helyi médiumok és városi cégek lövészbajnokságát a Pinkerton Security támogatásával. Kihasználva, hogy éppen Nyíregyházán edzőtáboroztak a Rióra készülő olimpikonok, a csapatokat egy-egy válogatott versenyző is erősítette.

A Kelet-Magyarország csapatának abban a szerencsében volt része, hogy Tobai-Sike Renáta szólította a sors(olás) a soraiba, az idei olimpiára elsőként kvalifikációt szerzett magyar sportoló nemcsak tudásban, hanem esztétikailag is sokat dobott a Nyéki Zsolt főszerkesztő, Tóth István terjesztési vezető, Zajácz Tamás kreatív dizájner (csapatvezető: Bodnár Tibor újságíró) összetételű legénységén. A puskás és pisztolyos feladatok teljesítése után – nem kis részben a világbajnoki bronzérmes pisztolyos olimpikon remeklésének – a Kelet csapata a harmadik helyen végzett a hat gárdát felvonultató mezőnyben. A győzelmet csapatban a NyírVV Kft. szerezte meg, egyéniben Tomori Gyula (Városháza) nyerte a „civilek” versenyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!