szon-sportoldal

2016.06.29. 13:31

Megmenekültek a teljes összeomlástól

Nyírbátor - Szilágyi Attila a nyírbátori kézilabdacsapat új edzője – változások a játékoskeretben is.

Nyírbátor - Szilágyi Attila a nyírbátori kézilabdacsapat új edzője – változások a játékoskeretben is.

A jelek szerint megmenekül a teljes széteséstől a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapata. Mert bár az elmúlt idényben újoncként, felettébb bravúros módon megkapaszkodó klub háza tájáról meglehetősen ,,érdekes”, mást ne mondjunk vészjósló hírek érkeztek tavasszal, olybá fest, lesz folytatás. Mégpedig továbbra is a második vonalban. Igaz, már Váczi Sándor edző nélkül, aki bennmaradás kiharcolását követően búcsúzott. A kispadra Szilágyi Attilát szerződtette a vezetőség. Az új tréner a Debreceni Sportcentrum alkalmazottja, mégsem tévedt ismeretlen terepre. Anno, a kilencvenes évek elején aktív tagja volt az ugyancsak az NB I B-ben szerepelt Bátornak.

Ugyanakkor a játékoskeret is változik. Ami biztosnak tűnik: a kapus Kőrizs István, illetve a beállós Hornyák Zoltán a Debreceni EAC enbé kettes együttesében folytatja, míg az átlövő Csendes Ádám visszatért Kisvárdára. Információnk szerint a frontemberek közül az átlövő-irányító Erdős Zoltán, a balszélső Vasas György, miként a hálóőr Gadnai Attila egyaránt Nyíregyházára tart. Nem elhanyagolható tényező, hogy korábban mindhárman megfordultak a szintén az NB I B-ben érdekelt megyeszékhelyi csapatban. Mindeközben friss szerzeményként mutatkozhat be Nagy Tamás: a kapus az előző bajnoki évadot kihagyta, mindaddig az NB II-es Fehérgyarmat nagy erősségének számított. Aligha ő lesz az egyetlen újonc, többen érkezhetnek még a felkészülés kezdetéig Nyírbátorba...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!