szon-sportoldal

2016.08.03. 09:06

Vége az „urizálásnak” az újfehértói csapatnál

Újfehértó - Urr László az új fehértói szerzemény, Kiss Tamás váltja az edzői szerepkörben.

Újfehértó - Urr László az új fehértói szerzemény, Kiss Tamás váltja az edzői szerepkörben.

Úri dolguk volt ez idáig az újfehértóiaknak. A megyei másodosztály Alukonstrukt-csoportban szereplő futballcsapat két szezont húzott le Urr László irányításával – nem is rosszul. Az előző bajnoki szezonban például az ötödik helyen végzett a korábban hányattatott sorsú együttes, amely olybá fest, egyenesbe került.

Cseppet sem elhanyagolható módon, a nyáron tovább acélosodott a keret. Mégpedig mindjárt két ibrányi labdarúgóval, akik ugyebár a megyei „élvonalban” bajnokságot nyert legénységtől érkeztek. Kiss Tamás és Torma Tamás nyilván jelentős erősítést jelent, akárcsak a többi friss szerzemény, vagyis Bárány László (Balkány), Karaffa István (Sényő-Carnifex), illetve a sportágat újrakezdő Piskóti Zsolt átigazolását sem véletlenül szorgalmazta a szakmai stáb.

Kiss Tamás pedig abszolút főszereplő lehet, mivel játékos-edzőként próbál domborítani a Fehértóval. Ebből a napnál világosabban kiderül, hogy Urr László immár a háttérből segíti az egyesületet.

– Kiss Tamás abszolút profi mentalitású labdarúgó, aki tudatosan készül az edzői pályára. Ha valaki, ő megérdemli a lehetőséget, ráadásul az sem mellékes tényező, hogy ezer szállal kötődik a városhoz, akárcsak a nyáron érkezett Torma Tamás. Eddig sem csináltam presztízskérdést abból, hogy a kispadon üljek és vezessem a csapatot, most változott a feladatköröm, de továbbra is mindent megteszek az eredményes szereplés érdekében.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!