szon-sportoldal

2016.10.13. 09:24

Szpari - Dvorschák gyógyul, de még odébb a visszatérés

Nyíregyháza - Hasznosan teltek a Nyíregyháza Spartacus játékosainak napjai a bajnoki szünetben. Az elmúlt héten főként erőnléti edzések szerepeltek a programban, ezen a héten a taktika következik, hiszen vasárnap Szolnokon játszik az együttes.

Nyíregyháza - Hasznosan teltek a Nyíregyháza Spartacus játékosainak napjai a bajnoki szünetben. Az elmúlt héten főként erőnléti edzések szerepeltek a programban, ezen a héten a taktika következik, hiszen vasárnap Szolnokon játszik az együttes. A sérültek közül többek állapota javult, így Szokol Zsolté, Rubus Tamásé és végre Máté Péteré. Törtei Tamás, Rudolf Gergely és Dvorschák Gábor visszatérése sajnos még odébb van.

A védelem tengelyében jól bemutatkozó Dvorschák Gábor a Cigánd elleni edzőmeccsen sérült meg, szerencsére műteni nem kellett a belső, részlegesen elszakadt térdszalagot.

– Gyógytornára és Tarnóczy Zalánhoz erősítő edzésekre járok. Gyorsan javul a térdem, sétálás közben már alig érzek fájdalmat, de futni még nem szabad. Helyette biciklizem és kondizom. Az első hetekben egyáltalán nem mozoghattam, így az izmomból sokat veszítettem, de ez is kezd visszajönni – így Dvorschák Gábor.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!