szon-sportoldal

2016.11.20. 16:55

Az ötödik győzelem második helyet ér

Nyíregyháza - A hét végére „rendelt” kettős győzelem első felét pénteken abszolválta a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata.

Nyíregyháza - A hét végére „rendelt” kettős győzelem első felét pénteken abszolválta a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata.

A Kaposvár elpáholását követően a TF-Budapest otthonában a penzum második részét is teljesítették a nyírségiek, mégpedig meglehetősen könnyedén. Futballnyelven szólva egy percig sem forgott veszélyben a vendégek sikere, sőt, a szakmai kihasználva a lehetőséget, a fiatalokat is bevetette. Így például az abszolút újonc Szerényi Grétát, a junior együttest erősítő tehetség ezúttal debütált az élvonalban.

Eddig tehát minden stimmel. A Horváth-gárda ötödik bajnoki mérkőzését nyerte meg, és a tabella második helyére rakétázott.

KM-KT


Röplabda: NB I., női

TF-Budapest–Fatum-Nyíregyháza 0:3 (-18, -9, -17)

Budapest, 100 néző, v.: Vígh A., Szarka J

Nyíregyháza: Szombathelyi Sz. 6, Vacsi E. 4, Genesis 5, Fernandez 21, Leidgeb N. 9, Villám L. 11. Csere: Isis, Tóth F. (liberók), Kundrák E. 2, Sitku T., Szerényi G. Edző: Horváth András.

Horváth András: – A szokottnál lassabban „érkeztünk meg” a mérkőzésbe, de miután felvettük a ritmust, nem volt gondunk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!