szon-sportoldal

2016.11.23. 12:57

Újabb lépcsőfok az együttműködésben

Nyíregyháza - Idén ősszel, október 1-én zajlott az első „Egészséges Lendület Családi Futónap” a 100 Éves Patika rendezésében.

Nyíregyháza - Idén ősszel, október 1-én zajlott az első „Egészséges Lendület Családi Futónap” a 100 Éves Patika rendezésében. A futónap lebonyolításában Helebrandt Máté, Nyíregyháza kétszeres gyalogló olimpikonja segédkezett, a rajthoz álló gyerekek és felnőttek feladata volt az előfutót, Mátét utólérni. Ez nem csak a maximális sportteljesítmény elérésére ösztönözte a résztvevőket, de a nézők számára is kitűnő szórakozást nyújtott.

A 100 Éves Patika és Helebrandt Máté kapcsolata egy új lépcsőfokhoz érkezett, hiszen a 100 Éves Patika egy éves szponzori szerződés keretében megkezdte Máté következő olimpiára való felkészülésének támogatását. A 2020-as Tokyo-i olimpián való sikeres szerepléshez még rengeteg akadályt kell leküzdenie az ifjú sportolónak. A következő világversenyre Londonban kerül sor, 2017 augusztus 13-án, a Buckingham palota előtti területen kialakított pályán kell Máténak bizonyítania felkészültségét. A 100 Éves Patika támogatásával bíztunk abban, hogy a kemény felkészülés meghozza gyümölcsét, és az olimpiai kvótát minél előbb teljesíti Máté.

A szponzori szerződés ünnepélyes aláírása, és a sajtótájékoztató 2016. november 24-én, 10:30 órai kezdettel lesz a 100 Éves Patika épületében (4400 Nyíregyháza, Hatzel tér 1.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!