szon-sportoldal

2017.02.07. 15:01

Szavazzon az Év sportolóira!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az Év sportolója játékunkban hét kategóriában hirdetünk majd győztest.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az Év sportolója játékunkban hét kategóriában hirdetünk majd győztest.

A hagyományoknak megfelelően az új esztendő elején a megszokott hét kategóriában hirdettük meg az Év sportolója versenyt (felnőtt férfi, női, csapat, utánpótláskorúaknál fiú-, leánycsapat, valamint edző).

A játék első fordulójában a szerkesztőségünk ajánlatai mellett olvasóink jelöltjeit vártuk. Ennek a határideje vasárnap éjfélkor járt le, és bővült a szerkesztőségünk által megkezdett lista.

A folytatásban már pofonegyszerű olvasóink feladata. Az immáron véglegessé vált listák alapján lehet majd szavazni, mégpedig az előző évekhez képest több: háromféleképpen. Egyrészt a már megszokott módon, a lapunkból kivágott szavazószelvényekkel.

A voksokat levélben vagy személyesen lehet eljuttatni szerkesztőségünkbe (4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 4–6.).

A másik két szavazáshoz internetelérés szükséges, hiszen a Kelet-Magyarország digitális változata (http://www.kelet.hu/evsportolója), illetve internetes portálunk a Szabolcs Online is lehetőséget kínál a voksolásra.

A legtöbb voksot kapó nyer

A határidő február 20., hétfő 12 óra, a lapunkból kivágott szelvénynek eddig kell beérni szerkesztőségünkbe, az interneten pedig ez az időpont a voksolás végső határideje. Minden kategóriában a legtöbb szavazatot begyűjtő nyeri majd a játékot.

Sorsolás a szavazók között

Nem csak azért érdemes voksolni, hogy a kedvenc vagy kedvencek nyerjenek. A szavazók között a játék lezárását követően 1 db U80 Smart Watchot (okosórát), valamint négy darab Kelet-ajándékcsomagot, plusz féléves digitális Kelet-előfizetést sorsolunk ki.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!