szon-sportoldal

2017.05.06. 16:04

Kamiont húztak és betonkoffert cipeltek

Nyírbátor - A szakmában jegyzettek alkották a mezőnyét a nemrégiben Nyírbátorban rendezett erős emberek vetélkedésének.

Nyírbátor - A szakmában jegyzettek alkották a mezőnyét a nemrégiben Nyírbátorban rendezett erős emberek vetélkedésének.

– Máté Antal nyírbátori polgármester és Mudri Imre, a nyírbátori kulturális központ vezetője keresett meg azzal, hogy a majálisi programot színesítsem egy erős emberek vetélkedésével. Örömteli, hogy végül sokan elfogadták a meghívást és egy valóban látványos vetélkedést rendezhettünk – tájékoztatta lapunkat a kállósemjéni Csekk Sándor, aki tavalyelőtt kamionhúzó bajnoki címet szerzett.

A találkozót végül Endrei Zsolt, Kelet-Magyarország többszörös legerősebb embere nyerte Csekk Sándor előtt, a dobogó harmadik fokára Mengyi Rajmund erőemelő-bajnok állhatott, megelőzve Gunyecz Dávidot, Kiss Tamást, Szegi Attilát és Tyukodi Balázst.

Szűcs Sándor, a Mérk Kinizsi SE erőemelőinek vezetője két különdíjat ajánlott fel, a legjobb eredményt elérő megyebeli versenyzőnek járót Csekk Sándor kapta, a másikat az a Szegi Attila, aki implantátummal a mellkasában versenyzik. A verseny végeztével a résztvevők babgulyás kanalazgatása közben elevenítették fel a legizgalmasabb pillanatokat.

KM

Versenyszámok

– Egy 7,5 tonnás kamionhúzás emelkedőn felfelé, ami nem bizonyult könnyűnek és amit sajnos nem sikerült mindenkinek teljesíteni

– Hármas nyomás: 110 kg-os farönköt, 120 kg-os fémrönköt, 90 kg-os kőtömböt kellett egymás után kinyomni, időre

– 2 db 100 kg-os betonkoffer cipelése 20 méterre

– 320 kg-os gumi ötszöri átforgatása

– 120 kg-os kőgolyó átpakolása

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!