szon-sportoldal

2018.04.27. 09:07

Mindent megteszünk, hogy jól szerepeljünk!

Interjú Juhász Csabival a hétvégi Miskolc Rallye előtt.

Interjú Juhász Csabival a hétvégi Miskolc Rallye előtt.

Juhász Csaba - Juhász Zsolt

Mitsubishi EVO X. - Juhász Média Kft.

HELL 24. Miskolc Rallye - 2018.04.27-29.

Hat különböző gyorsot kell majd teljesítenetek. 6,3km-től, 18,53 kilométeresig lesznek a hosszok. Nem is sok, de nem is kevés. Mint tudjuk a kocsinak meg sem kottyan annyi táv, mire belelendültök, már a célban is vagytok. Tudtok-e így is egy jóízűt autózni?

- Mindig különös izgalommal készülünk a Miskolc Rallye-ra, mivel hazai versenyünk. Megpróbáljuk a legtöbbet kihozni magunkból és az autóból is, hogy ez mennyire fog sikerülni azt még nem tudom. Kedden volt egy rövidre sikerül tesztünk, ami után felemás érzéseim vannak. Egyrészről pozitív, mert a Mezey Tomitól kapott segítséggel sikerült az autót beállítani a Pirelli gumikhoz. Másrészt az autó motorja felmondta a szolgálatot, így hamarabb be kellett fejezni a tesztünket. Ennek fényében nem mondhatom azt, hogy az autónak meg sem kottyan majd ez a táv. Egy biztos, mi úgy állunk a rajthoz, hogy nyerni akarunk.

A Lavanttal Rally óta történt fejlesztés a kocsin?

- Igen, most kap új motort.

Melyik gyors a kedvenced?

- A Bükkszentkereszt. Azt imádom. Kár, hogy nem lesz éjszaka. Ja és az összes éjszakai gyorsot szeretem.

Új verseny, jó autó, 16 gyors a két nap alatt. Mit is vársz el a magatoktól?

- Nyerni szeretnénk. Egy csomó ismerős kijön minket megnézni, ez sokat jelent nekünk. Mindent megteszünk, hogy jól szerepeljünk.

Köszönjük Partnereink segítségét!

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!