szon-sportoldal

2018.07.13. 19:20

Ki nem hagynánk semmiért!

Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt MARB futamon láthatjuk a hétvégén a Kertész Krisztián - Sztrakon Bence ralipárost a már jól ismert Opel Astra OPC-vel.

Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt MARB futamon láthatjuk a hétvégén a Kertész Krisztián - Sztrakon Bence ralipárost a már jól ismert Opel Astra OPC-vel.

Kertész Krisztián - Sztrakon Bence

Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.

MARB Delta Hungária Építő Északi Régió 6. futam.

Credobus Build IT Marb futam a Vízió Dimenzió Kupáért

Fazekas András csapatvezetőt kérdem a verseny előtt.

Július 14-én prológgal vesz kezdetét a versenyzőid számára a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt MARB futam. Itt gondolom a kézifék kar izzani fog!

Indulunk a következő MARB futamon, ami hazai derby lesz számunkra. Szombaton a pályára való felkészülés, és az átvételek mellett lesz prológ is. Miskolc rallyn fellocsolták előttünk így tényleg csak a kézifék húzgálás maradt. Most ha porozni fog kicsit, akkor az időnk sem lesz rossz.

Másnap, vasárnap már hat gyors vár a fiúkra. Krisztiánnak, gondolom nem okoz majd gondot a versenyen eredményesen részt venni, hisz itt ment már jó párszor, igaz a jobb1-ben. Mi is az elvárás a versenyzőiddel szemben most?

- Másnap Bükkszent. Le és felfele háromszor-háromszor. Ment már sokszor, még ilyen sprinteken is. 2009-ből abszolút ideje is volt, a félig utcai kocsival, így felfelé nagyon jó időket várok. Lefele meg biztos nem lesz gond, mert jól be tud lendülni, és imádja a szűk bátorság próbákkal teli utakat, na ez meg pont olyan lesz.

Miért is MARB Futam?

- Miért a MARB? Mert Krisztián mellett most barátja, Bence fogja diktálni az itinert, így debütál egy új navigátor is a csapatban, de a bajnokságban Eszti marad a jobb egyben. Vele Komlón a Mitropa kupán indulunk. Erre ez így egy nagyon jó teszt, itthon is vagyunk, itt van a legtöbb szurkolónk, kiváló a rendező, és amúgy is. Ki nem hagynánk semmiért, még a foci VB-ért sem. Mert hát Rallye van!

Köszönjük Partnereink segítségét!

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!