SZON Sziréna

2011.06.02. 11:35

Háromkerekű motor borult egy ütközés nyomán Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Egy személy megsérült, és átmenetileg torlódás keletkezett hétfőn reggel egy közlekedési baleset nyomán Nyíregyházán, a Stadion utca-Vasvári Pál utca kereszteződésében.</p>

Fura szerkezet hevert az oldalára dőlve hétfő reggel Nyíregyházán a Stadion utca-Vasvári Pál utca kereszteződésében. Motor volt, de nem kerékpár, hanem tricikli, hiszen elől két kereke volt. A helyszíni információ szerint a rajta utazó személy Nyírszőlős felől érkezett a csomóponthoz, és előzni próbálta a vele azonos irányba tartókat, de egy Toyota vezetője a kereszteződésben balra, a Stadion utca felé akart továbbmenni, a motoros tricikli pedig az oldalának ütközött és felborult.

A sérültet a mentők kórházba vitték, a rendőrség eljárás során vizsgálja a felelősség kérdését. A forgalomban átmenetileg torlódás keletkezett, amit a rendőrök karos irányítással tereltek. Az anyagi kár nagysága nem tűnt jelentősnek.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!