katvéd

2020.02.11. 08:06

Megbontott épületek, kidőlt fák – károkat okozott a szélvihar

Megyei katasztrófavédelmi összefoglaló.

Háromszintes társasház lemez tetőszerkezetét megbontotta a szél és az egyik lelógó darab veszélyt jelentett az arra közlekedőkre Nyíregyházán, a Sas utcában hétfőn.

Az Arany János utcában egy harmadik emeleti lakás erkélyének burkolata okozott gondot. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a káresetekhez, gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a veszélyt.

Ötszáz négyzetméteren égett a gaz és az avar Nyírmihálydiban, a Szőlő utcában tegnap. A tűzesethez a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak, gyorssugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Több fa dőlt az útra és zavarta a forgalmat a 4102-es számú úton Balkány és Nyíradony között hétfőn, amelyeket a balkányi önkéntes tűzoltók távolítottak el, motoros láncfűrésszel.

Forgalmat és villanyvezetéket veszélyeztető fát távolítottak el a nyíregyházi hivatásos tűzoltók hétfőn, Nyíregyházán, a Csongor utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrával és motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Az elektromos vezetékek füstöltek egy gépkocsiban Nyíregyházán, a Kállói úton tegnap. A füstölést a helyszínen tartózkodó rendőrök szüntették meg, kézi tűzoltó készülék segítségével, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában