Gáz szivárgott a vagonból Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Gáz szivárgott a vagonból Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 20-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután Nyíregyházán, a Kőris és Fészek utcák kereszteződésében. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi péntek délután a 4-es számú főúton, a 262-es kilométernél, Újfehértó közelében. A balesetben egy ember sérült meg. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a gépkocsit kerekeire visszaállították.

Egy lakóház egyik szobája megsüllyedt és a mennyezete leszakadt péntek délután Tiszalökön, a Kossuth utcában. Személyi sérülés nem történt. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, a további omlásveszélyt megszüntették, az önkormányzatot értesítették és az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Az úttestről lesodródott és felborult egy személygépkocsi pénteken este Mérken, a Hunyadi utcában. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították és kerekeire visszaállították. A balesetben ketten sérültek meg.

Cseppfolyósított gáz szivárgott egy vasúti szerelvény egyik vagonjának a lefejtő csonkjából pénteken este Nyíregyházán, az Állomás téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a csonkot elzárták, a szivárgást megszüntették. A Katasztrófavédelmi Mobil Labor iparbiztonsági helyszíni szemlét és teljes körű ellenőrzést folytatott le. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Tiszalök.
SZON.HU


hirdetés